perjantai 18. huhtikuuta 2008

Virkanainen ei ole enää väritön....


Virkanainen ei enää ole väritön hiirenharmaa hissukka. Kevät on tullut ja virkanainen pukeutuu sen mukaisesti. Värikästä sen olla pitää ja näkyvää. Kevään trendisetterien
(tai pointterien, mäyräkoirien tms.) mukaan olen tässä stailannut määräaikaiselle valtion virkanaiselle erinomaisesti työhön sopivan sekä silmää että mieltä ilahduttavan nimenomaaan 
virastoon soveliaan arkiasun. Erityisesti kannattaa katsoa kasmir-kuosista 
hametta, jonka leikkaus on armelias kaikille vartalotyypeille (eli yhtä huonosti istuva).
Hame on siis aitoa tekokuitua.

Väreihin sopii raikas raidallinen puuvillapaita, jossa on kiva nepparikiinnitys. Jos haluat viehättää töissä, nappeja voi availla ja sulkea siis mielensä mukaan. Trendikäs huivi on kevään must, tässä virkanainen huitaisee sen reippaasti olalle tai sitaisee perinteisesti, aina tilanteesta riippuen!

Kengikseen virkanainen on valinnut sandaalit, joilla pääsee töit... ei kun töissä pakoon nopeasti eli mallia sport. Huomaa erityisesti erikoinen savensininen väri, joka on kehittynyt vuosien kuluessa pölyisiä käytäviä hingatessa! Sukat taas ovat tulvillaan kevään riemuisia värejä (valitettavasti nämä ovat luonnossa vielä kirkkaammat!) ja vihanneksia; tomaatteja, kurpitsoja ja vaikka mitä. Mukava maanläheinen muistutus siis kaupunkilaistytölle.



Kaikenkaikkiaan virastot ovat niin tylsiä ja virkanaisten vaatetus tavanomaista, että jotakin asialle on tehtävä. Tässä siis ensimmäiset vinkit - asuste-, koru- ym. vinkkejä myöhemmin - pysykää siis blogissa!

Polgara

8 kommenttia:

hepoliini kirjoitti...

Oispa sitä itsekin virkanainen, *huokaus*

Kyllä noilla vermeillä virat pysyy hallussa! :)

Anonyymi kirjoitti...

"Pätkätyö virkanainen" voi vain huokaista näitä ihanuuksia katsellessa. Ihanaa, naiset, ihanaa! :)

SusuPetal kirjoitti...

Tuollainen hame, joka istuu kaikkien yllä yhtä huonosti, on todella kätevä. Mieletön oivallus -pois turha sovittamisen tuska.

Jotenkin tasapainoisen, koostuneen ja seesteisen näköinen kombinaatio kaiken kaikkiaan.

Mymskä kirjoitti...

Miksi enää tehdäkään muunlaisia hameita? Tuo on hyvä ja tasapuolisen reilu jokaiselle vartalomallille.

Minäkin haluan virkanaiseksi!

Polga kirjoitti...

Määräaikaisena pätkätyövirkanaisena minä halusinkin tuoda tällä postauksella esiin juuri sen, että virastoissa kaivataan meidänlaisiamme, värikkäitä ja huomattavia (kirjaimellisesti), persoonallisia naisia! =D
Kiitos Susu kauniista sanoista, minustakin tämä on aika hienostunut kokonaisuus - odottakaas, kun esittelen asusteet ym. vaihtoehtoja....
Kivaa virkaa vaan kaikille! Pus... <3

Sylvi kirjoitti...

Virkanaisena aion ehdottomasti ottaa tästä virikkeitä. On alkanut kyllästyttää lehtien alituiseen hokema bisnespukeutuminen.

mm kirjoitti...

Susu sen sanoi: Todella seestynyt maku.

Elegia kirjoitti...

Hieno yksityiskohta on nuo paidannapit, joita voi tosiaan tarvittaessa _vähän_ availla. Tämä todistaa, että virkanainen voi myös olla hot ja sex!