lauantai 19. huhtikuuta 2008

Helppo sisustusvinkki

Kevään tullen on mukava uudistaa sisustustakin. Eksoottista espanjalaistunnelmaa saa mainiosti luotua esim. Sangre de Toro -punaviinipullojen mukana tulevista härkäfiguureista. Kuvassa on tavoiteltu härkätaistelun aitoutta ("veritahran" saa helposti aikaan punaviinillä, joka seuraa kytkykaupan mukana härkiä hankkiessa).Muovinen pikkuhärkä on monikäyttöinen sisustuselementti. Pääsiäisenä se voi laiduntaa rairuohossa, joulun alla sormistaan näppärät voivat askarrella sen vedettäväksi vaikkapa reen, jossa joulupukki istuu lahjasäkkeineen.

7 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Siis, aivan mieletön vinkki! Heti maanantaina Alkoon, ilman muuta! Ei enää IKEAan!
Ihanaa, niin paljon punaviiniä tiedossa! Kiitos, Pauliina!

hepoliini kirjoitti...

Mahtava idea! Pitänee vaihtaa heti viinimerkkiä! Kippis! :)

Elegia kirjoitti...

Ei hitsi, miten en ole tuota huomannut, vaikka viinin ystävä olenkin (nytkin on lasissa)!? On tainnut sinullekin, Pauliina, maistua muutama :D

Mymskä kirjoitti...

Minäkin olen keräillyt noita härkiä (Sangre de Toro on hyvä punkku...)!
En vain ole keksinyt niille käyttöä, mutta tässähän tämä ongelma ratkesi!

Stazzy kirjoitti...

Niin, siis Raamattuhan perinteisesti käskee uhraamaan eläimiä, eli rairuohossahan nuo olisivat oivallisia. Lihantuoksu, hmmmm....

Araminta kirjoitti...

Minun appiukollani on kesäasuntonsa vessan oveen naulattuna näitä kymmeniä. Ihan totta! Se ovi helähtää silleen muovisesti, kun sen avaa tai sulkee.

Meillä on helppoa noiden mökkituliaisten kanssa, härkäviiniä viedään lähes aina. Ja jos on juotu itse ne viinit, viedään ainakin härkä.:)

Polga kirjoitti...

HEEHEEH, valkkarista saa taas kivoja kissoja ;D