tiistai 15. huhtikuuta 2008

Kesäkenkiä

Menneen talven lumien mukana sulaa Crocksien suosio puutarhurin kenkänä - kuka enää haluaa kaivella kanankakkakikkareita varpeidensa välistä, minne ne väistämättä joutuvat moisissa seuloissa...

Kesän kuuma uutuus ovat sen sijaan koko kansan Kyläkaupan pirteän pinkit umpikengät - kevyet ja vettäpitävät, jotka sopivat puutarhan lisäksi myös humppakengiksi mukavuutensa ja virtaviivaisuutensa ansiosta.

9 kommenttia:

Araminta kirjoitti...

Tosi kiva yksityiskohta tuo erilaisten pohjallisten käyttö. Vasta jatkoilla, kun kaikki puristava ja hiostava on riisuttu, palkitsee tuo jännittävä idea sinnikkään seuralaisesi.

Crocksit on btw moneksi vuodeksi pilattu suosittuudellaan karvalakkikansanosan keskuudessa. Perässähiihtäjien merkki. *tuhahtaa vähän*

Inkivääri kirjoitti...

Eikö vaan, kaikkea ei sovi paljastaa kerralla - täysin harkittu yksityiskohta, joka viimeistelee vaikutuksen:)

SusuPetal kirjoitti...

Humppakengät????? Eikö tossu irtoa kaarteissa:)

Elegia kirjoitti...

Minäkin ihastuin tuohon pohjalliseen. Kuuluiko kenkään vai saako niitä jostain erikseen?!?!?! Nuo kävis muuten tosi hyvin mun pikkumustan kanssa! En kyllä varmana raaskis käyttää niitä missään puutarhassa!!!!

Allyalias kirjoitti...

Tuollaiset kelpaisivat minullekin. Mutta minulla on jo rakkaat "pallikkaani". Ne ovat kyllä tyylikkäät, mutta eivät läheskään noin mukavat.

Kyllä noilla humpat vetäisi, jos osaisi ja erottuisipa ainakin crockseissa humppaavien laumasta.

Polga kirjoitti...

Ehdottomasti tuollaiset on saatava ulkojalkineiksi, koska käytän sisällä Crockseja, nih! Mikä muoto, mikä sulavuus... Olen kade.
PS: Pohjalliset ovat kyllä myös ihmeellisen kauniit ,D Voisitkohan hankkia tuollaisia enemmänkin? Minä tahtoisin kanssa.

Inkivääri kirjoitti...

Ehdottomasti tekisi mieleni jakaa pohjallisia teille hyvät ystäväni, mutta valitettavasti ne ovat erikoisvalmisteiset vain minulle, joten joudutte nyt tyytymään ihailemaan niitä vain kuvissa.

Maija kirjoitti...

Näin ekana pohjallisen. Kengissä ei jää huomaamatta, säihkyvä väri.

Täällä meilläpäin on Pyssykankaantiellä Rintamaan kenkätehdas ja heillä ankkakenkiä (Duckies), sateenkaaren väreissä ja vähän hillitympää, juhlaan kultaa ja hopeaa. Ei kiristä varpaita eikä näytä kauniilta, velttineulos joustaa ja tuntuu jalassa mukavilta. Muutaman vuoden käytön jälkeen lentävät humpan kaarteissa lavan reunoille, mutta se merkitsee vain sitä, että silloin on aika siirtää vanhat kengät villasukan pariksi ja hankkia ohuempien sukkien seuraksi uudet ankat.

SusuPetal kirjoitti...

Pitkään tämä pohditutti, mutta viime yönä unessa sain vastauksen. Todella kätevää nuo erilaiset pohjalliset! Tietää, kumpaan jalkaan kenkä kuuluu!
Nokkela keksintö, Inkivääri.