perjantai 25. huhtikuuta 2008

KevätprinsessaTuunaa itsellesi herkkä keväinen prinsessalook. Tyyliin kuuluvat huppari(hiusten -luonnon päällesi lahjoittama kruunu - ja kruunun suojaksi), kruunu/tiara (osoittamaan muille sinun paikkasi nokkimisjärjestyksessä kanalaumassa), sekä aurinkolasit(suojaamaan sinua itseäsi, sinua itseäsi häikäisevältä hohdokkuudelta ja kauneudelta).

Koko pas... setin saa ostettua pilkkahintaan kirpputorilta. Tiara(0,50E) löytyy lastenpuolelta, en kyllä ymmärrä miksi juuri sieltä. Myös aurinkolasit voi löytää samaisesta osoitteesta. Itse ostin omani tosin (kuvassa) Citymarketista korvaamaan timanttikoristeltuja (juujuu, aitoja timantteja oli niissä) linssejäni, kun koira, tuo "jalo eläin", oli syönyt ne entiset. Huppari löytyy sekin sieltä kirppikseltä(kuvan tuote 4,00E/Pelastusarmeija).

Jos on sattunut syntymään rikkaaseen perheeseen, mennyt rikkaisiin naimisiin, tai on onnistunut rikastumaan työnteolla (ahahahahahaha!!!), voi ostaa hela hoidon vaikka uutenakin. Mutta me köyhät yhteiskunnan siipeilijät, joita myös työttömiksi ("työvoimakoulutuksessa"=työtön)kutsutaan, suosimme ihan hengissäsäilymisenkin kannalta kierrättämistä. Jos siis haluaa syödä muutakin kuin torinomakarooneja ja ketsuppia loppuviikon(lue: loppuelämän).

<3hepoliini

P.S. Sitten vaan kasettikorvalappustereoihin soimaan jotain hemppistä musaa(esim. heavy on erittäin ok ja keväinen valinta) ja baanalle prinssejä, tai jos tykkää enemmän tytöistä, prinsessoja bongaamaan. Itse suosin kuitenkin prinssejä. Ehkä.

7 kommenttia:

Polga kirjoitti...

Hienoa *ihastelee*. Tuollaista tiaraa jo havittelinkin yhtenä päivänä, oli Varastolla niin kuningatarmainen olo (mehiläiskuningatar, juunou, paksu, ei pysty liikkumaan, kuolee kohta!). Kertakaikkiaan ihqu niinqu! Söpöjä pusijaksuhaleja <3

SusuPetal kirjoitti...

Tähän asti olen tuntenut itseni kevään kruunaamattomaksi kuningattareksi, mutta en enää kauan.
Kohta olen Kruunattu!

Koska olen rikastunut työllä, niin kuin huom! kaikille työtä tekeville (vink!vink!) tapahtuu, kurvaan iltapäivällä limusiinillani Tillanderille (it's in Hellsinki) ja hankin timanttitiaran.
Tai sitten pyydän Limu-kuskiani noutamaan sen.

Megajaksuja kaikille köyhille! Riks, raks ja poks!

Elegia kirjoitti...

Ai, se ei olekaan tuo aurinko joka häikäsee... No nyt selvis sekin, pakko hankkia isommat aurinkoöögat, etten sokaistu omasta kauneudestani <3

Tiaraa ei ole, mutta voisin soittaa miehelle ja sanoa, että tuo minulle sellaisen tullessaan. Katsos, minulla on se rikas mies. :DD Itse olen kotiäiti (ilman niitä lapsia tietty: niistähän on vain vaivaa!!!)

Ps. Ihana väri code: sulla on värisilmää <3

hepoliini kirjoitti...

Kyllä tiara ehdottomasti luo sekä prinsessamaisen että myös kuningattarillisen hohteen ympärillesi! Puspusihkulaav!

Voi apua! Mun on pakko saada työpaikka! Missäs se SusuPetaali olikaan töissä?? Voisit suositella yhtä hepoliinia sinne vaikka osa-aikaseks, kun eiköhän niillä palkoilla irtoaisi "limppari" jo vähemmälläkin puurtamisella. Oon katsos vähän laiska... Kiitti jaksuista ja koita kestää sitä rahamäärää!!

Juu, Elegia, ei se ole aurinko! No ehdottomasti soitat miehellesi! Pitää tuollaiset luontoisedut käyttää ehdottomasti hyväkseen.
Mitäs me lapsettomat kotiäidit muuta kuin tiara päässä ulkoilutamme itseämme. Kiitos E!<3

Polga kirjoitti...

Hepoliini, varo tai laitan sinulle iimeiliä, jossa on Erään Henkilön puhelinnumero. Töitä.... iiiiik! Pusmussukka ja laav - ei kai kukaan nyt kesää vasten töihin? Eihän, mitä sillä tiaralla tekisi?

hepoliini kirjoitti...

Apua, ei kesäksi töihin!! Herraisä sentään!! (mutta laita vaan se numero...)

Allyalias kirjoitti...

Ally piti omaa tiaraansa viimeksi muistaakseni uudenvuodenbileissä. Tuo sinänsä vaatimaton kapistus nosti juhlat uudelle tasolle ja sai kansan lakoamaan kahtia hänen edessään silkasta kunnioituksesta.

Ja muovi, hei, on tän päivän valkokultaa!