torstai 17. huhtikuuta 2008

Kengät tekevät naisen


Lenita Airisto ja kumppanit vannovat korkokenkien nimeen. Niiden avulla saa nilkat näyttämään solakoilta, perseen seksikkäästi törölleen ja miehiä kiehtova avuton ilme ihan itsestään nousee kasvoille kun nainen taiteilee stilettikorkojensa päällä. Mutta itse olen kuitenkin sitä mieltä, ettei mikään voita villasukka-huopatöppönen yhdistelmää ja miesten mielipidettähän ei tässä iässä enää tarvitse kysellä. Tarkoituksenmukaisuus on kauneutta.

Kirsti

9 kommenttia:

hepoliini kirjoitti...

Mä voisin kanssa hommata tuollaset kun ei oo oikeen koskaan ne korkkarit istuneet muuten mun niin avuttomaan ja pystypersiisiseen ilmeeseeni, heh. ;)

Just hyvät :)

Maija kirjoitti...

Mulla on tollaset, punaiset!
Ennen oli myös varrelliset ulkokäyttöön. Muuten ei tarjennut talvisin seistä lasten kanssa pihalla.

Rita kirjoitti...

Söötit. Niihinhän voi lauantai-iltana kiinnittää piikkikorot ja lähteä lähikapakkaan jos haluaa kerätä miesten katseita. Taitaapa tosin kerätä myös naisten katseet :D

Polga kirjoitti...

Se "huopatöppönen" kulkee alkuperäisellä nimellään syylinki! ;D
Nimimerkki: Trenditietoinen Malmilta

Inkivääri kirjoitti...

Kuljen saman tyylin aallonharjalla - pohjien reiäthän kruunaavat tämän mallin, vaikka kuvassa eivät olekaan näkyvissä.

kirsti kirjoitti...

Hepoliini suosittelen!

Maija, niitä varrellisia sanottiin meillä päin huopikkaiksi. Ennen oli sellaisia talvia, että niitä tosiaan tarvittiin.

Älä muuta sano Rita, tuota korkojen kiinnitystä en tullut ajatelleeksi, mutta se varmaan onnaisi kyllä.

Polga, nimenomaan! Syylinki!

Inkivääri, ovat sen verran uudehkot, että pohjissa ei vielä ole reikiä. Mutta kunhan aikaa kuluu, niin eiköhän sekin järjesty.

SusuPetal kirjoitti...

Tuollaisissa on ihanan maanläheinen olo, toisin kuin korkkareissa. Kantri on aika hottia, western alkaa olla out, mutta maanläheisyys on klassikko, jota ei trendit heittele.

Elegia kirjoitti...

Noissa on myös se hyvä puoli, että esim. baarista kotiutuessa ei nilkat katkea kompuroidessa. Täytyy laittaa haavelistalle!

Araminta kirjoitti...

Tämä postaus henkii suurta rauhaa. Henkistä kypsyyttä, tasapainoa. Ihana. Kuvassa väritkin ovat rauhalliset ja harmoniset. Tuli oikein hyvä olo. :)

Mä olen itse vähän villasukkarajoitteinen, en talvellakaan pidä sukkia sisällä, jos kotona olen. Mutta villasukkakuvia ja huopatossujakin katselen kyllä mielelläni!