keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Krääsämagneetti&magneettikrääsä

Hei!

Kärsitkö sinäkin hallitsemattomasta keräilyvietistä? No, ei se mitään, jos kärsit - se on nimittäin aivan luonnollinen jäänne metsästäjä-keräilijäajoiltamme muinoin 1800-luvulla.

Tarvitseeko sinunkin salailla keräämisvimmaasi - joka saattaa kohdistua esimerkiksi jääkaappimagneetteihin - toimiasi haukankatseella valvovalta paremmalta(?) puoliskoltasi? No, ei se taaskaan mitään, se on nimittäin aivan luonnollinen jäänne itsesuojeluvaistoreaktiosta.




Siispä pikku vinkki pikku salatavarametsästäjälle: Piilota ylimääräiset pikkuesineet kattokruunuun! Ja jos sinulla ei ole varaa kristalliseen kruunuun(sou NOT siison), paitsi siihen, jota pidät luonnollisesti aina päässäsi, tavallinen kattovalaisin on vielä parempi piilopaikka! Ja muista suosia metalliosallisia valaisimia. Puoliskosi ei tule tässä elämässä vilkaisemaankaan kätkösi suuntaan, ja saat rauhassa jatkaa ikiomaa salaista harrastustasi.


<3Hepoliini

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo sen paremman puoliskon kuva tuolla, kun killuu suu auki..?

Anonyymi kirjoitti...

*Tukehtuu purkkaansa*

Juu, on se. Sillä on tapana roikkua kattolampusta kutistuneena, heh.

SusuPetal kirjoitti...

Toinen hyvä paikka piilottaa nuo pikkupaheet on se kaappi, jossa pidetään siivoustarvikkeita.
Siis sikäli mikäli sellainen kaappi taloudessa on.

Anonyymi kirjoitti...

Joo-o, joo-o... mikäs se sitte on tuo maija-mehiläinen tuolla?

Elegia kirjoitti...

Tosi hyvä idea. Olenkin ihan hukassa kaiken keräilytavarani kanssa. Huomenna (kun mies on poissa jaloista) ripustan valaisimeen. Minulla ei ole kristallikruunua, olen tosi lääst siison, nyyh :(

Anonyymi kirjoitti...

Susupetal: Joo, meillä on sellanen mutta se on täynnä jotain autosälää...

M-K: Se on "pienen pieni maii-jaa!"

Elegia: Suosittelen lämpimästi! Kristallikruunun puute ei ole mikään este, ei edes hidaste.

Zapiska kirjoitti...

Olen kuusikymmentä vuotta nuori ja kirjoitan teille ensimmäistä kertaa...

Te kaikki, arvoisat Lumppuja ja Lureksia blogin pitäjät, olette blogimaailman eliittiä.

Asiallisen asiattomat tarinanne edustavat sellaista ilakointia, josta ihmispolo, raihna graafinen suunnittelija saa valtaisasti iloa syksyn pimeisiin iltoihin ja kevään valoisiin öihin.

Järjellisessä järjettömyydessään bloginne on loistava. Te kaikki olette (luultavasti) tämän kansakunnan pelastajia. Ainakin nostatte monen monta lukijaanne murheen laaksosta.

SusuPetal kirjoitti...

Zapiska, koko toimittajakunnan puolesta, yhdessä ja erikseen, kiitän tästä oivallisesta kommentista, joka jälleen kerran osoittaa, että lukijakuntamme on lukijoiden eliittiä.
Parasta aa-luokkaa ja sou tis siison!